top of page
Om oss

Personal

Vesta Care som arbetsgivare

Vi erbjuder våra medarbetare trygga anställningsvillkor med kollektivavtal. Vi har öppet klimat på jobbet där alla ingår i verksamhetens utvecklingsarbete. Som medarbetare ska du aktivt medverka i förbättringsarbetet och bidra till att höja kvalitén av våra tjänster. Skicka en spontant ansökan via länken nedan om du vill bli en del av oss.

iStock-1025350088.jpg
Hur vi jobbar

Som medarbetare i vårt team kommer att du att jobba med kollegor i mindre grupper. Detta säkrar hög kontinuitet till kunden och stärker även gruppens dynamik och stöd till varandra. Som en i laget ska du aktiv jobba med att förbättra din arbetsplats. Verksamheten jobbar aktivt med utvecklingen av arbetsmiljön för sina anställda och där krävs att alla hjälps åt för att nå de fastställda målen.

Läkare

Läkaren har en konsultationsfunktion i verksamheten samt anordnar interna kurser och utbildningar till övrig personal.

Sjuksköterska

Som omvårdnadsspecialister står sjuksköterskorna för kvalitetskontroller och utvecklingen av verksamheten. De kan även rycka ut på besök vid behov.

Undersköterska

Undersköterskor är ryggraden av vår verksamhet. Det är de som går hem till våra kunder och utför dem praktiska insatserna i vardagen. De har den största kontakten med kunden och representerar företagets ansikte utåt.

Varför ska man jobba hos oss?
  • Du får kollegor som är trygga i sina roller och som arbetar bra i team men även individuellt

  • Du har arbetsledare som finns där för att stötta och hjälpa dig under ditt arbetspass

  • Du får en engagerad ledning som alltid har tid för dig och som lyssnar på dig.

  • För den drivna så finns det en möjlighet att klättra i karriären, kanske drömmer du om att en dag ansvara över din egen kommun eller kanske arbeta som koordinator?

Kollektivavtal

Kollektivavtal är en skriftlig överenskommelse mellan fackförening och arbetsgivare. Kollektivavtals bestämmelser styr din anställningsvillkor, löner, arbetsmiljö, arbetstider, ledigheter, anställningsformer, uppsägning samt försäkringar när du råkar ut för en olycka, blir sjuk, arbetslös, föräldraledig eller din framtida pension.

 

Kollektivavtal är en garanti på schyssta arbetsvillkor och en trygghetsfaktor på din arbetsplats. Som anställd i Vesta Care täcks du av gällande kollektivavtal, bransch
F -äldreomsorg. 

Jobba hos oss

Vi expanderar och söker därför ny personal kontinuerligt. Är du kanske rätt person för oss? Skicka in dina uppgifter till oss så återkommer vi till dig när vi rekryterar.

bottom of page